Su sebillerinin temizliği ile ilgili bilgilendirme

Kullandığımız su sebilleri zamanla kirlenmekte, içi toz , pas olabilmekte ve zamanla koku yapabilmektedir. Su sebillerinin temizliklerinin rutin olarak yapılması gerekmektedir. 

Su sebilleri ne kadar zaman aralığında temizlenmelidir ?  

Tavsiye edilen süre genelde 3-4 ayda birdir. Kullanıma göre;  (evlerde daha temiz kalıyor , bazı işyerlerinde daha çok kirlenebiliyor) biraz daha erken ya da geç olabilir. 

Su sebillerinin temizliği nasıl yapılmalı ? 

Su sebili temizliğinde sebilin iç kısmına kesinlikle deterjan, çamaşır suyu VB. kimyasal bulaştırılmamalıdır.  Bir takım çeşitli yöntemler uygulayanlar varsa da bizim tavsiye ettiğimiz yöntem suyla temas eden parçaların sökülüp yıkanması ve ozon cihazıyla dezenfekte edilmesidir.  Ayrıca, en çok kirlenen kısmı dışarı kısımda ve sebil musluklarının altında bulunan suluk parçasıdır. Bunu çıkarıp siz de yıkayabilirsiniz.

Su sebilimi nerede temizlettirebilirim ? 

Sebilini dezenfekte ettirmek isteyen müşterilerimiz bizimle irtibata geçerse sürekli çalıştığımız yer veya onlara yakın bir yer varsa yönlendirerek yardımcı olabiliriz. 

Su sebilinizi uzun süreli kullanmadığınız zamanlarda içindeki suyu tamamen boşaltın ve sebili ambalajlayarak muhafaza altına alın. 

 

su-sebili-temizliği
Su sebili temizliği hakkında bilgi